вторник, 31 май 2011 г.

Травиан - Оди му рАзбери правилата

Ако сте потребител на интернет от повече от 2 дни, то със сигурност все някъде (в нета, не на улицата) ви се е мяркала реклама на браузърната игра "Травиан". Аз успешно я игнорирах, защото никак не ми е нужна още една зарибявка, но когато видях погрешно сложен пълен член в една от основните реклами, реших да погледна за какво става въпрос.
Ето я рекламата, която ме "привлече":


Продължих да се впечатлявам - от една страна заради непригледния фон, сложен зад буквичките на правилата (заради който трудно се разчита каквото и да било) и от друга страна заради непонятното "/n", което се намира пред всяка дума:


Много ми хареса и един елемент от друго от обясненията:


Та, за да не се чудите, ще ви кажа, че се дразня, защото в тия неща - ОГРОМНА онлайн игра, Фейсбук и т.н., се наливат милиони, да не кажа милиарди долари (като примерна валута ги давам, защото не мога да съм сигурна в каква валута търгуват, но ако държите, ще го сменя с "левове" :D ), а не си правят труда да наемат някой, който да напише правилно трите им изречения, водещи се за правила. И не, не предлагам себе си, тролове :P

1 коментар:

  1. Бих искал да кажа, че от една страна си права- превода на Травиан е под всякаква критика... Все пак леко го пооправиха от тогава, когато си писала, но все още е супер скапан де. Също искам да кажа, че това с непригледния фон отзаде, заради който не се чете нищо си е абсолютно вярно твърдение също! Иначе, че печелят много пари, така е - комерсиализацията на Travian е супер дразнеща и отблъскваща, не е изобщо случайно , че след като въведоха това с кушуването на злато с реални пари популярността на играта спадна значително.
    Но все пак не мога да си изкривя душата, има и интересни неща в играта- най-вече популярността й и главната идея.
    Във връзка с интересните части на играта бих искал да споделя известен брой полезни съвети и интродукции за бъгове, трикове и шашми, които могат да се правят в играта и да помагат на всички играчи които ги знаят + новини и ръководства, които може да откриете в страницата ми с полезни неща за Травиан. В нея са обяснени и ботове, начина им на хващане и т.н. Всичко нужно за качествената игра (която да е и печеливша!).

    ОтговорИзтриване