петък, 3 юни 2011 г.

В коя държава е България?

Потребителите на Гугъл извън нашата родина знаят учудващо малко за България.
Според тях България Е Шенген, а жителите й са "турци", "цигани", "татари", "гърци", "не славяни", "глупави", "тракийци" и ... "готини"!!!


А ето и предложенията на Гугъл, според които родината ни е Шенген, но които също така питат "В коя държава е България?":

8 коментара:

  1. странно, на мен ми говорят друго звездите
    http://imageshack.us/photo/my-images/21/drugogoogle.jpg/

    ОтговорИзтриване
  2. Ама твоите звезди са българските - моите са от английския Гугъл, защото ме интересуваше в конкретния случай какво ще излезе в чуждоезичния вариант (има разлика, въпреки че според мен не трябва да има...). Но благодаря за скрийншота - той също е красноречив, имайки предвид, че според него едно от първите неща, които са важни за България, е това, че е "най-тъжното място" :D

    Поздрави и приятни събота и неделя! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Още няколко години и "Bulgarians are gypsies" няма да е далеч от истината...не че сега е особено далече :!

    ОтговорИзтриване
  4. Нищо, важното е, че още се държим ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Всъщност,Гугъл е прав.България все още е само едно географско понятие-място някъде на планетата Земя.Е,от десетилетия какви ли не шарлатани с различни цветове се опитват да ни убедят,че сме държава,но...Уви,та дори и ние,живеещите на това място се чудим в дъжава ли сме,в що ли...
    Та Гугъл..!?

    ОтговорИзтриване
  6. Хората са ни преценили много правилно!Нима има в света по скапана държава и по скапан народ?На 50г съм и ме е срам да казвам че съм от България.Повечето от потребителите на международните оказиони като чуят за БГ и казват че не пращат стоките си до нас.Били сме мошенници.Вече и полувината китайци не искат да търгуват с нас.Явно сме си такива мръсници.

    ОтговорИзтриване
  7. Според мен...българското мошеническо племе би трябвало да го направят на сапун...и като е циганска държавата да останат само циганите...стига с тая мешавица!!!;-)

    ОтговорИзтриване
  8. Това, което видях в Гуглето току що, потикната от любопитство след това пост, бе:
    Bulgaria is the saddest place
    Bulgaria is poor
    Bulgaria is alive
    ...

    ОтговорИзтриване