неделя, 15 май 2011 г.

Това да си промоутър се оказва най-изгодната и най-неизгодната работа

Като за начало искам да изтъкна, че най-големият бъг от тези дни е двудневното (а може и повече да беше) неработене на Blogger. Обаче вие т'ва го знаете и няма смисъл да слагам скрийншоти, за да ми повярвате.
Та, ето защо минавам на другите бъгове. Оказва се, че това да си промоутър в някои случаи е най-доходоносната работа, но в други - взимаш месечно колкото за кутия цигари. Ето какво визирам:



Другото, което се оказва, е, че е много трудно да напишеш обява за промоутъри, без да объркаш поне нещо:


Само да отбележа: бързата ми проверка из Гугъл показа, че такова животно като NERBAL Cosmetics няма и търсачката беше убедена, че хората са искали да напишат HERBAL. И аз й вярвам.


За тези, които се пулят на последното, ще поясня: ХЕИ ОТДАВНА НЕ СЪЩЕСТВУВА! "И какво?", ще кажете вие. "РИОКОЗ си го има." Само дето кандидатстващите за промоутъри най-често са ученички, които има да се чуууудят защо никъде не им излиза сайт на ХЕИ, колкото и упорито да го пишат в Гугъл.

2 коментара:

  1. абе да взема да се върна в тоя бизнес...70 лева на час, като се има предвид, че се работи поне по 4 часа, 3 дни в седмицата...ами че това са си 210 лева на седмица, което прави 840 на месец. Ако трябва да ги срявня със сегашната си елитна работа и заплата нещата стават неузмаваеми :)
    Пегасокотенце :)

    ОтговорИзтриване
  2. Пегасокотенце, аз викам да почваме да работим 5 дни в седмицата на такава длъжност и догодина да се пенсионираме :)

    ОтговорИзтриване