понеделник, 27 юни 2011 г.

Община Разлог организира феста в Каварна?!

Както всички добре знаем, най-големият бъг на изминалите няколко дни беше фестивалът LOOP Elevation 2011, който се "проведе" в покрайнините на Разлог. Ще пропусна възмущението си и ще продължа към един по-нормален, но почти плашещ бъг от vesti.bg:

Тааа, какви са вашите очаквания за феста в Каварна? :)

5 коментара:

  1. Obshtina razlog ne moje da organizira festa, kakto i nqmashe nishto obshto s organiziraneto na Elevation, tq predostavi samo terena :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ей, чак сега забелязвам, че те не са казали, че Община Разлог организира фестивала, а само е обявила програмата... но това все пак означава, че Каварна е в община Разлог?!

    ОтговорИзтриване
  3. Явно вятърът от събота е продухал Разлог чак в Каварна. :)

    ОтговорИзтриване
  4. За бъга в vesti.bЪg няма да коментирам, но какво са виновни организаторите на Elevation-а?

    Природните стихии не се съобразяват с порограмата на хората. Метеролозите също не са виновни, защото в една дългосрочна прогноза - спомням си, че фестивалът бе обявен още около Нова година, такива внезапни бури не могат да бъдат предвидени. Физически невъзможно е. (а баба Ванга почина...)

    ОтговорИзтриване
  5. @bozho: Този спор не ми се води тепърва, но до вчера и аз оневинявах организаторите с това, че просто не им върви. Но след като днес заявиха, че ще възстановяват парите за несъстоялото се събитие само срещу касова бележка, която хората отдавна са изхвърлили или загубили (все пак имат билета в ръцете си, откъде да знаят, че той не е достатъчно доказателство, че са дали пари), тотално ме разгневиха. Макар че аз се оправих и няма да бъда сред ощетените, пак смятам, че организаторите са ебаси наглеците в тая ситуация и някой трябва да им скъса гъзовете от съдене или поне проверки.
    Но знам за какво говориш и напълно разбирам гледната ти точка.

    @cinemascrotum - интерпретацията ти, както винаги, е spot on! :D

    ОтговорИзтриване